Καιρός: Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προέβλεπε η ΕΜΥ έκαναν την εμφάνισή τους στην Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής (11/6). 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προέβλεπε η ΕΜΥ έκαναν την εμφάνισή τους στην Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής (11/6). 

Καιρός: Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προέβλεπε η ΕΜΥ έκαναν την εμφάνισή τους στην Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής (11/6). 

Καιρός: Κάποια στιγμή μετά τις 14:00 κι ενώ ο ουρανός στο μεγαλύτερο μέρος  είχε «σκοτεινιάσει» από σύννεφα σε πολλές περιοχές άρχισε να αστράφτει και να βροντάει και στη συνέχεια να ξεσπούν καταιγίδες!

Μάλιστα σε κάποιες περιοχές του Λεκανοπεδίου είχαμε και χαλάζι, ενώ παρατηρήθηκε έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Η κακοκαιρία έπληξε κυρίως κεντρικές περιοχές της πρωτεύουσας (όπως στο Χίλτον), αλλά και τη Νότια Αττική (Άλιμος, Ελληνικό, Βουλιαγμένη) εκεί που πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια, ενώ όσοι πολίτες έτυχε να βρίσκονται εκτός κτιρίων εκείνη τη στιγμή αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες.

Ήδη έχουν γίνει 50 κλήσεις στην Πυροσβεστική για άντληση υδάτων και 12 για κοπές δέντρων σε Αθήνα, Περιστέρι, Φυλή, Καματερό και Φιλαδέλφεια και Αγίους Αναργύρους.

Επιπλέον, λόγω συσσώρευσης υδάτων, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στην λεωφόρο Κηφισού στην συμβολή της με την λεωφόρο Αχαρνών στο ρεύμα προς Πειραιά.

Καιρός: Δείτε παρακάτω εικόνες από την κακοκαιρία που έπληξε την Αττική σήμερα (11/6) το μεσημέρι