ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός – Απίστευτο: Μπαίνει με 35άρια ο Οκτώβρης!

Ο καιρός τρελάθηκε! Τα περίεργα τερτίπια του τα έχουμε πια συνηθίσει τα τελευταία χρόνια με απρόβλεπτες αλλαγές του και κάτι ανάλογο θα συμβεί και τις επόμενες ημέρες. Ο Οκτώβρης αναμένεται να μπει με συνθήκες καύσωνα, πρωτόγνωρες για την εποχή και ο καιρός επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις. Είδαμε καταιγίδες κατακαλόκαιρο με απρόβλεπτες συνέπειες, είδαμε τον Ιανό...
Καιρός – Απίστευτο: Μπαίνει με 35άρια ο Οκτώβρης!

Ο καιρός τρελάθηκε! Τα περίεργα τερτίπια του τα έχουμε πια συνηθίσει τα τελευταία χρόνια με απρόβλεπτες αλλαγές του και κάτι ανάλογο θα συμβεί και τις επόμενες ημέρες.

Ο Οκτώβρης αναμένεται να μπει με συνθήκες καύσωνα, πρωτόγνωρες για την εποχή και ο καιρός επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Είδαμε καταιγίδες κατακαλόκαιρο με απρόβλεπτες συνέπειες, είδαμε τον Ιανό πριν λίγες μέρες να δημιουργεί κι αυτός με τη σειρά του μεγάλης έκτασης καταστροφές και τώρα, όπως μας πληροφορεί ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, ο Οκτώβριος μας έρχεται με… καύσωνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμβόλιο γρίπης: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική συνταγογράφηση – Ποιοι συστήνεται να το κάνουν

Ο κ. Καλλιάνος είπε ότι όλα τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν ότι από το Σάββατο και ιδιαίτερα από την Κυριακή αναμένονται ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για το μήνα Οκτώβριο. «Σάββατο και ειδικά το τριήμερο Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη ο υδράργυρος θα ξεπεράσει 35 βαθμούς Κελσίου», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Μπορώ να πω ότι θα έχουμε συνθήκες καύσωνα. Μιλάμε για τιμές ρεκόρ για Οκτώβρη μήνα, τιμές που προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση γιατί χρόνια είχα να δω τέτοιες θερμοκρασίες. Όλα τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν κάτι τέτοιο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός – Απίστευτο: Μπαίνει με 35άρια ο Οκτώβρης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.