ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός – Απίστευτο: Ένας γιγάντιος υδροστρόβιλος πάνω από τη Χαλκιδική – Απόκοσμο το θέαμα (vid)

Ένας γιγαντιαίος υδροστρόβιλος εμφανίστηκε στον ουρανό της Χαλκιδικής, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr αναμένεται πρόσκαιρη αλλά σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός. Κύρια χαρακτηριστικά της μεταβολής του καιρού θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από αυξημένη...
Καιρός – Απίστευτο: Ένας γιγάντιος υδροστρόβιλος πάνω από τη Χαλκιδική – Απόκοσμο το θέαμα (vid)

Ένας γιγαντιαίος υδροστρόβιλος εμφανίστηκε στον ουρανό της Χαλκιδικής, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr αναμένεται πρόσκαιρη αλλά σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός.

Κύρια χαρακτηριστικά της μεταβολής του καιρού θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα και χαλαζοπτώσεις, καθώς επίσης οι πολύ ενισχυμένοι νοτιάδες, οι εντάσεις των οποίων στα πελάγη θα φτάσουν πρόσκαιρα τα εννέα μποφόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Καταιγίδα «εξπρές» με καταιγίδες και χαλάζι από το βράδυ, οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Σήμερα, βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια. Ωστόσο, από αργά το βράδυ της Δευτέρας έως και τις πρώτες ώρες μετά τα μεσάνυχτα, η Δυτική Ελλάδα θα επηρεαστεί από κατά τόπους πολύ έντονα φαινόμενα, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετώπου. Πολύ αυξημένη είναι η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του μετώπου των καταιγίδων από το Ιόνιο, οι νότιοι άνεμοι θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ενίσχυση στα 8-9 μποφόρ.

Τη νύχτα προς Τρίτη τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα, επηρεάζοντας τα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, ενώ κατά τη διάρκεια της Τρίτης τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Παράλληλα, οι βροχές και οι καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα θα επιμείνουν.

Τα ξημερώματα και τις πρωινές ώρες της Τρίτης, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Αττική, με τα φαινόμενα ενδεχομένως να είναι πρόσκαιρα έντονα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός – Απίστευτο: Ένας γιγάντιος υδροστρόβιλος πάνω από τη Χαλκιδική – Απόκοσμο το θέαμα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.