ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Χιόνι 30 εκατοστών σε Ευρυτανία και Δυτική Φθιώτιδα!

Η Άνοιξη παρασύρθηκε από τον... κορονοϊό. Ο Καιρός έχει τρελαθεί εδώ και χρόνια. Και η εμφάνιση χιονιού μέσα στην Άνοιξη δεν πρέπει να μας κάνει και εντύπωση.
Καιρός: Χιόνι 30 εκατοστών σε Ευρυτανία και Δυτική Φθιώτιδα!

Η Άνοιξη παρασύρθηκε από τον COVID-19. Ο Καιρός έχει τρελαθεί εδώ και χρόνια. Και η εμφάνιση χιονιού μέσα στην Άνοιξη δεν πρέπει να μας κάνει και εντύπωση.

Ευρυτανία και Δυτική Φθιώτιδα ντύθηκαν στα λευκά και σε μερικές περιπτώσεις το χιόνι φτάνει στα 30 εκατοστά!

Εκχιονιστικά μηχανήματα προσπαθούσαν να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους κυρίως στον ορεινό όγκο της Οίτης, των Βαρδουσίων αλλά και στην Ευρυτανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαρδαλιάς: «Η απαγόρευση κυκλοφορίας παρατείνεται μέχρι τις 27 Απριλίου» (vids)

Τα προβλήματα σε ορισμένες περιοχές ήταν σημαντικά καθώς η έντονη χιονόπτωση δεν επέτρεπε να συνεχίσουν τα μηχανήματα στη διάνοιξη των δρόμων.

«Ελπίζουμε μέχρι σήμερα το μεσημέρι να έχουμε ολοκληρώσει τις παρεμβάσεις και να φτάσουμε κοντά σε όλους τους ανθρώπους όπου και αν βρίσκονται», υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας στη Στερεά Ελλάδα κ. Θανάσης Καρακάτζας.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Χιόνι 30 εκατοστών σε Ευρυτανία και Δυτική Φθιώτιδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.