ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Οι καιρικές συνθήκες την Κυριακή των εκλογών

Οι καιρικές συνθήκες την Κυριακή των εκλογών
Καιρός: Οι καιρικές συνθήκες την Κυριακή των εκλογών

Αρκετά καλός αναμένεται να είναι ο καιρός την Κυριακή 26 Μαΐου, όπου οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν για τις εκλογές.

Πολλοί είναι αυτοί που θα χρειαστεί να ταξιδέψουν προκειμένου να βρεθούν στο τόπο που ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Εφορευτική επιτροπή 2019: Τι ισχύει σε όσους δεν παραστούν

Έτσι το τοπίο που θα έχει ο καιρός στις εκλογές, ενδιαφέρει όλους όσους θα δώσουν το παρών και είναι πολύ σημαντικό για την προσέλευση του κόσμου στις κάλπες.

Η ΕΜΥ λοιπόν έδωσε την πρόβλεψη της για τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να είναι εξαιρετικές και να βοηθήσουν στην όλη διαδικασία.

Εκλογές 2019 – έγγραφα: Με τι χαρτιά ψηφίζω; Αν έχω χάσει την ταυτότητα;

Συγκεκριμένα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Από το βράδυ στα δυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα γίνουν πιο έντονες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις θα έχουν την ίδια ένταση.

Που ψηφίζω 2019: Μάθε τα πάντα με ένα μόνο κλικ!

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη κάποια αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει στα καλοκαιρινά  σημεία στα οποία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες, δημιουργώντας εξαιρετικές συνθήκες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Οι καιρικές συνθήκες την Κυριακή των εκλογών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.