ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Ο καιρός χαλάει από το βράδυ του Σαββάτου σε πολλές περιοχές της χώρας με ισχυρούς ανέμους, καταιγίδες και χαλάζι, με την ΕΜΥ να εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης. Σύμφωνα με αυτό ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία από το βράδυ του Σαββάτου (04-07-2020) από τα βόρεια, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από...
Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Ο καιρός χαλάει από το βράδυ του Σαββάτου σε πολλές περιοχές της χώρας με ισχυρούς ανέμους, καταιγίδες και χαλάζι, με την ΕΜΥ να εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης.

Σύμφωνα με αυτό ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία από το βράδυ του Σαββάτου (04-07-2020) από τα βόρεια, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.

Ειδικότερα, θα επηρεαστούν:

1. Από το βράδυ του Σαββάτου (04-07-2020) και κυρίως από νωρίς το πρωί της Κυριακής (05-07-2020) η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική), από το μεσημέρι της Κυριακής η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Στερεά, η Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η Ήπειρος και πιθανώς η βόρεια Εύβοια. Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στα κεντρικά και βόρεια και θα εξασθενήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Συγγενείς μπούκαραν σε νοσοκομείο για να πάρουν ασθενή με covid-19!

2. Τη Δευτέρα (06-07-2020)

α. Το πρωί και ξανά από το βράδυ η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και πιθανώς οι Σποράδες.

β. Η Πελοπόννησος, η Ήπειρος και η Στερεά το μεσημέρι και το απόγευμα.

3. Την Τρίτη (07-07-2020)

Η Κεντρική Μακεδονία, το μεσημέρι και το απόγευμα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Πελοπόννησος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.