ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης!

Σημαντική επιδείνωση θα έχει από το μεσημέρι ο καιρός, καθώς θα πέσει σημαντικά η θερμοκρασία, ενώ θα σημειωθούν και πολλές βροχές. Όπως αναφέρει η πρόγνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα φαινόμενα αυτά και η αλλαγή, που θα παρουσιάσει ο καιρός θα είναι ακόμη πιο έντονα από αύριο, Τρίτη, ενώ οι βροχές και η χαμηλή θερμοκρασία...
Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης!

Σημαντική επιδείνωση θα έχει από το μεσημέρι ο καιρός, καθώς θα πέσει σημαντικά η θερμοκρασία, ενώ θα σημειωθούν και πολλές βροχές.

Όπως αναφέρει η πρόγνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα φαινόμενα αυτά και η αλλαγή, που θα παρουσιάσει ο καιρός θα είναι ακόμη πιο έντονα από αύριο, Τρίτη, ενώ οι βροχές και η χαμηλή θερμοκρασία θα παραμείνουν μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Σε πολλές περιοχές της χώρας θα εκδηλωθούν έντονες βροχοπτώσεις και τοπικά ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Μαρτυρία για γυναίκα που κινούνταν ύποπτα!

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τόσο τα ηπειρωτικά όσο και τα νησιωτικά τμήματα και, όπως συνηθίζεται αυτήν την εποχή, θα είναι πιο γενικευμένα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Παράλληλα, οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση ιδιαίτερα στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται βροχοπτώσεις.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.