ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο, έρχονται καταιγίδες!

«Έσκασε» έκτακτο δελτίο καιρού και προειδοποιεί πως πρόκειται να μας «χτυπήσουν» καταιγίδες τις επόμενες ημέρες σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.
Καιρός: Έκτακτο δελτίο, έρχονται καταιγίδες!

Καιρός: Πάνω που ο καιρός θύμιζε και πάλι καλοκαίρι τις τελευταίες ημέρες, μας τα χαλάει ξανά! Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού από την Ελληνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τις επόμενες ημέρες η χώρα μας θα πληγεί από καταιγίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μητσοτάκης: «Αιχμηρή» ανάρτηση για την απεργία (pic)

Συγκεκριμένα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το πρωί της Πέμπτης (3/10) και από τα δυτικά, με βροχές, που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανόν στα βορειοδυτικά από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά:

1. Αύριο Πέμπτη (03-10-2019), ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται, από το μεσημέρι και μετά στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και από αργά τη νύχτα στο Νότιο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και κατά τόπους στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία.

2. Την Παρασκευή (04-10-2019)
α. Τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενώ το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός σε αυτές τις περιοχές θα βελτιωθεί.

β. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν, από τις προμεσημβρινές ώρες την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρα τη Θεσσαλία. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες.

γ. Από νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο βορειοανατολικό Αιγαίο, που τη νύχτα θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Βελτίωση του καιρού σε αυτές στις περιοχές αναμένεται από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (05-10-2019).

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Έκτακτο δελτίο, έρχονται καταιγίδες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.