Καιρός - Έντονα φαινόμενα

Καιρός - Έντονα φαινόμενα: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν τη χώρα από τα ξημερώματα και θα σαρώσουν όλη την επικράτεια μέσα στη μέρα.

Καιρός – Έντονα φαινόμενα: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν τη χώρα από τα ξημερώματα και θα σαρώσουν όλη την επικράτεια μέσα στη μέρα.

Καιρός – Έντονα φαινόμενα: Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι συνθέτουν το σκηνικό του καιρού, που αλλάζει άρδην και γίνεται άκρως χειμερινός. Το σύνολο της επικράτειας θα δεχθεί σήμερα Τρίτη μεγάλες ποσότητες νερού και υπάρχουν περιοχές που θα πρέπει οι πολίτες να δείξουν μεγάλη προσοχή.

Αυτή την ώρα παρουσιάζονται έντονα φαινόμενα στη Θεσσαλονίκη και σε Ηπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλία, ενώ τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία θα σαρώσει και την υπόλοιπη χώρα.

Τι επόμενες ώρες θα πληγούν ανατολικό Αιγαίο, ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενώ από το μεσημέρι μεγάλες ποσότητες νερού θα δεχθεί και η Αττική. Τα φαινόμενά είναι σε θέση να δημιουργήσουν προβλήματα και υπάρχει κίνδυνος πλημμυρών, ενώ από την Πέμπτη έρχονται πολικό ψύχος και χιόνια.

Πηγή: Ethnos.gr

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία προσπαθεί να «τουμπάρει» την Ευρώπη – Θέλει Eurofighter!

Euroleague: Στο Τελ Αβιβ… δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός