ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Έρχεται καύσωνας – Εκεί θα «χτυπήσει»

Το σκληρό του… πρόσωπο αναμένεται να μας δείξει ο καιρός τις επόμενες μέρες, αφού θα «χτυπήσει» δυνατός καύσωνας την Ελλάδα. Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά πλέον και ενώ βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου, το θερμόμετρο ετοιμάζεται να πιάσει τους 40 βαθμούς. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεραμειές Κεφαλονιάς: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά Σύμφωνα με...
Καιρός: Έρχεται καύσωνας – Εκεί θα «χτυπήσει»

Το σκληρό του… πρόσωπο αναμένεται να μας δείξει ο καιρός τις επόμενες μέρες, αφού θα «χτυπήσει» δυνατός καύσωνας την Ελλάδα.

Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά πλέον και ενώ βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου, το θερμόμετρο ετοιμάζεται να πιάσει τους 40 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεραμειές Κεφαλονιάς: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, οι τελευταίες μέρες του μήνα θα είναι και οι πιο δύσκολες, αφού ο καύσωνας θα φτάσει στην κορύφωση του.

Η άνοδος της θερμοκρασίας, θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή  στην ανατολική, κυρίως, Ελλάδα, καθώς ο υδράργυρος θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τους 39 βαθμούς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Έρχεται καύσωνας – Εκεί θα «χτυπήσει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.