ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Έρχεται παγετός από Τετάρτη – Πτώση θερμοκρασίας έως και 15 βαθμούς (vid)

Ο καιρός αλλάζει από την Τετάρτη (5/2) και μάλιστα θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας έως και 15 βαθμούς. Έως την Τρίτη θα συνεχιστεί το μίνι καλοκαίρι, αλλά από την Τετάρτη έρχεται παγετός. Αναλυτική πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναφέρει: Καιρός- Τετάρτη 05-02-2020 Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες....
Καιρός: Έρχεται παγετός από Τετάρτη – Πτώση θερμοκρασίας έως και 15 βαθμούς (vid)

Ο καιρός αλλάζει από την Τετάρτη (5/2) και μάλιστα θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας έως και 15 βαθμούς. Έως την Τρίτη θα συνεχιστεί το μίνι καλοκαίρι, αλλά από την Τετάρτη έρχεται παγετός.

Αναλυτική πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναφέρει:

Καιρός- Τετάρτη 05-02-2020

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και βαθμιαία και σε ημιορεινές περιοχές στα κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα, νοτιοδυτικοί και βαθμιαία από τα βόρεια δυτικοί βορειοδυτικοί, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια.

Πέμπτη 06-02-2020

Στα βόρεια νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά -ημιορεινά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα ανατολικά και νότια.

Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά – ημιορεινά και σε περιοχές στα κεντρικά ηπειρωτικά με χαμηλότερο υψόμετρο, πιθανώς κατά τόπους πυκνές στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Δείτε εδώ αναλυτικά την πρόβλεψη για τον καιρό:

 

Παρασκευή 07-02-2020 και Σάββατο 08-02-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και νότια, με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, σποραδικές καταιγίδες στα νότια και κατά τόπους χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε περιοχές στα βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Έρχεται παγετός από Τετάρτη – Πτώση θερμοκρασίας έως και 15 βαθμούς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.