ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Έρχεται πάλι καύσωνας με 40άρια!

Άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται μέσα στην εβδομάδα - Δείτε σε ποιες περιοχές αναμένονται 40άρια
Καιρός: Έρχεται πάλι καύσωνας με 40άρια!

Θα αλλάξει και πάλι ο καιρός σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα με υψηλές θερμοκρασίες να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους.

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών προβλέπει σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις ερχόμενες μέρες. Η άνοδος θα συνεχιστεί εώς και την Τετάρτη όπου ο υδράργυρος στην ηπειρωτική χώρα αναμένεται να πιάσει κατά τόπους τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα, ημέρα Δευτέρα 16/8, θα σημειωθεί άνοδος από 2 έως 3 βαθμών Κελσίου σε μεγάλο μέρος των ηπειρωτικών τμημάτων και της Κρήτης. Στην Αθήνα, το δελτίο καιρού δείχνει ότι το θερμόμετρο τις μεσημεριανές ώρες θα φτάσει τους 32-34 βαθμούς ενώ στη Θεσσαλονίκη τους 31-33 βαθμούς. Στην Πάτρα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35-37 βαθμούς, στη Λάρισα τους 36-38 βαθμούς και στο Ηράκλειο τους 28-30 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε παρακάτω στον χάρτη τις περιοχές με κόκκινο όπου αναμένεται η μεγάλη άνοδος της θερμοκρασίας:

 

Διαβάστε Επίσης:

Αρναούτογλου Καιρός: Έρχονται μπόρες και ανεβαίνει ο υδράργυρος – Πού θα φτάσει

Αρναούτογλου Καιρός: Έρχονται μπόρες και ανεβαίνει ο υδράργυρος – Πού θα φτάσει

Αφγανιστάν: Κι όμως κάποτε η Καμπούλ ήταν «το Παρίσι της Ανατολής» (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Έρχεται πάλι καύσωνας με 40άρια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.