ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η κακοκαιρία σαρώνει το Μεσολόγγι – Πλημμύρισαν σπίτια

Η κακοκαιρία στο Μεσολόγγι προκάλεσε σοβαρά προβλήματα, ενώ πλημύρισαν και σπίτια.
Καιρός: Η κακοκαιρία σαρώνει το Μεσολόγγι – Πλημμύρισαν σπίτια

Ο καιρός «αγρίεψε» στο Μεσολόγγι, με τους δρόμους να μετατρέπονται σε… ποτάμια και να φέρνουν σημαντικές δυσκολίες.

Καιρός: Έντονη κακοκαιρία στο Μεσολόγγι, με τους δρόμους να πλημυρίζουν από την έντονη βροχόπτωση. Στο «πόδι» η πυροσβεστική, για άντληση υδάτων. Πάντως, η πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο αναφέρθηκε σε βροχές και καταιγίδες με πτώση θερμοκρασίας.

Το πρόβλημα είναι σημαντικό, καθώς το νερό φτάνει μέχρι και τα 20 εκατοστά. Μάλιστα, χρειάστηκε να γίνει διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων σε αρκετά σημεία δυτικά της πόλης προς την οδό Κύπρου.

Υπάρχει αναφορά για μικρής έκτασης πλημμύρα σε σπίτι πίσω από την παλιά πυροσβεστική και στα άκρα κάποιων δρόμων.

Όπως μεταδίδει το aixmi-news, σημαντικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στο δρόμο μπροστά από το Δημαρχείο. Επίσης, στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων.

Η δυτική πλευρά του νοσοκομείου Μεσολογγίου είναι αυτή που φαίνεται να προβληματίζει τη δεδομένη στιγμή. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων το νερό έχει κάνει ήδη την εμφάνισή τη στις αυλές τους. Υπάρχει έντονη ανησυχία πως το νερό μπορεί να φτάσει εντός των σπιτιών, κατά τη διάρκεια της αποψινή νύχτας.

Από την άλλη πλευρά, τα νερά από όλη την βορεινή περιοχή συγκεντρώνονται σε ένα σημείο. Πλημμύρες, χωρίς ακόμα να έχουν αναφερθεί ζημιές παρατηρούνται και στο Αιτωλικό αλλά και στο Νεοχώρι.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Η κακοκαιρία σαρώνει το Μεσολόγγι – Πλημμύρισαν σπίτια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.