ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός – Ιανός: Κλειστοί δρόμοι στη Μεσσηνία – Για ποια οχήματα η απαγόρευση διέλευσης

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα έλαβε η αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας. Κλείνουν δρόμοι λόγω της κακοκαιρίας Ιανός. Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα έλαβε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 17/9 η αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης και συγκεκριμένα από το ύψος της τοπικής κοινότητας της Ελαίας, έως και την Μεθώνη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός – Ιανός: Σε πλήρη...
Καιρός – Ιανός: Κλειστοί δρόμοι στη Μεσσηνία – Για ποια οχήματα η απαγόρευση διέλευσης

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα έλαβε η αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας. Κλείνουν δρόμοι λόγω της κακοκαιρίας Ιανός.

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα έλαβε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 17/9 η αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης και συγκεκριμένα από το ύψος της τοπικής κοινότητας της Ελαίας, έως και την Μεθώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός – Ιανός: Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία – LIVE εικόνα

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα μέτρα ελήφθησαν λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, και για την εξασφάλιση ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 9:00 σήμερα το βράδυ και για χρονικό διάστημα 48 ωρών ισχύει η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου, άνω του 1,5 τόνου ωφέλιμου φορτίου, λεωφορείων, λοιπών οχημάτων μεγάλου όγκου, καθώς και οχημάτων που έλκουν τροχήλατα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός – Ιανός: Κλειστοί δρόμοι στη Μεσσηνία – Για ποια οχήματα η απαγόρευση διέλευσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.