ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα

Πως θα είναι ο καιρός σήμερα στην Αττική, αλλά και κατά τόπους σε όλη την Ελλάδα
Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα

Με ηλιοφάνεια θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 8 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 18, στα νησιά του Αιγαίου από 7 έως 18 και στη Ρόδο έως 19 με 20, και στην Κρήτη από 12 έως 17.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό και τις Σποράδες θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Βόρειο και το Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν δυτικοί και βορειοδυτικοί 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στο Ιόνιο, ο καιρός οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα δυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν και θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ.

Η ορατότητα προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα νότιοι 2 έως 4 μποφόρ.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.