ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα με κεραυνούς χτυπά την Αττική

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας βρίσκεται η Αθήνα από το μεσημέρι της Πέμπτης, με βροχές και κεραυνούς οι οποίοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες. Στα βόρεια προάστια έβρεξε και κεραυνοί έπληξαν τον Αττικό ουρανό. Άστατος ο καιρός τις επόμενες ώρες μέχρι και αύριο. Με νεφώσεις που κατά διαστήματα θα δίνουν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, θα...
Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα με κεραυνούς χτυπά την Αττική

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας βρίσκεται η Αθήνα από το μεσημέρι της Πέμπτης, με βροχές και κεραυνούς οι οποίοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.

Στα βόρεια προάστια έβρεξε και κεραυνοί έπληξαν τον Αττικό ουρανό.

Άστατος ο καιρός τις επόμενες ώρες μέχρι και αύριο.

Με νεφώσεις που κατά διαστήματα θα δίνουν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, θα συνέχισει το σκηνικό του καιρού μέχρι και αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Επική πατέντα σε σουβλατζίδικο! (vid)

Περισσότερα θα είναι τα φαινόμενα στα δυτικά κεντρικά και βόρεια, λιγότερα στην Πελοπόννησο, όπου βροχές φαίνονται στο ΒΑ κομμάτι. Στη νησιωτική χώρα, περιμένουμε τοπικές βροχές το πρωί στο ΒΑ Αιγαίο, το μεσημέρι στα ορεινά της Κρήτης και περισσότερο ήλιο στις υπόλοιπες περιοχές.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα φτάσει το μεσημέρι στα βόρεια τους 22-24, 24-25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και 22-23 βαθμούς Κελσίου οι μέγιστες τιμές στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί, στο Ιόνιο 3-5 μποφόρ, ήπιοι και στο Αιγαίο στα 3-4 και στα νότια 6 μποφόρ , ενώ προς το βράδυ θα στραφούν σε νοτιάδες.

Στην Αττική περιμένουμε διαστήματα με ηλιοφάνεια, όμως το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία από 14-24 βαθμούς με δυτικούς ανέμους 3-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται παροδική συννεφιά και το μεσημέρι τοπικές βροχές στα ανατολικά κυρίως του νομού. Η θερμοκρασία από 11-23 , βορειοδυτικός άνεμος στο Θερμαϊκό 3-5 μποφόρ.

Από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης τα μαύρα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από τον ουρανό της Αττικής, ενώ λίγο πριν από τις 15:00 η βροχή ξεκίνησε σε αρκετές περιοχές.

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αθήνα και η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη, με τα σημαντικότερα προβλήματα να καταγράφονται αυτή την ώρα στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Ψυχικού, στην λωφόρο Κατεχάκη, και στην Μεσογείων, στη συμβολή της με την λεωφόρο Κατεχάκη, και στα δύο ρεύματα.

Μποτιλιάρισμα σημειώνεται και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα ανόδου από Πέτρου Ράλλη μέχρι τα Σεπόλια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα με κεραυνούς χτυπά την Αττική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.