ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Καύσωνας ως και την Τρίτη (1/9)

Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες στους 39 βαθμούς Κελσίου, φεύγει ο Αύγουστος, ενώ ο καύσωνας θα συνεχιστεί μέχρι και την Τρίτη (1/9).
Καιρός: Καύσωνας ως και την Τρίτη (1/9)

Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες στους 39 βαθμούς Κελσίου, φεύγει ο Αύγουστος, ενώ ο καύσωνας θα συνεχιστεί μέχρι και την Τρίτη (1/9).

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι μέγιστες τιμές, που θα φτάσουν κατά τόπους τους 40 βαθμούς, θα σημειωθούν τη Δευτέρα 31/08 ενώ αξιόλογη πτώση αναμένεται από την Τετάρτη 02/09.

Ιδιαίτερα στην Αττική, αναμένεται διαφορά μεταξύ των βορείων και ανατολικών του νομού, όπου η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 35-36 βαθμούς και των δυτικών του νομού, της Σαλαμίνας και της Αθήνας, όπου η θερμοκρασία θα φτάσει τους 37-38 βαθμούς. Στην Εικόνα 3 μπορείτε να δείτε τη μέγιστη θερμοκρασία που αναμένεται στην Αττική το μεσημέρι της Δευτέρας 31/08.

Καιρός: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Καύσωνας ως και την Τρίτη (1/9)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.