ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: «Καίγεται» η Ελλάδα – Ακόμα περισσότερη ζέστη την Τρίτη

Όπως αναφέρει η πρόγνωση καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (meteo.gr), από σήμερα, Δευτέρα (29/6) έως και την Παρασκευή 3 Ιουλίου αναμένεται εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο (με εντάσεις που μόνο στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα φτάνουν τα 6 μποφόρ) και αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας (με εξαίρεση τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη). Ο καιρός...
Καιρός: «Καίγεται» η Ελλάδα – Ακόμα περισσότερη ζέστη την Τρίτη

Όπως αναφέρει η πρόγνωση καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (meteo.gr), από σήμερα, Δευτέρα (29/6) έως και την Παρασκευή 3 Ιουλίου αναμένεται εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο (με εντάσεις που μόνο στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα φτάνουν τα 6 μποφόρ) και αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας (με εξαίρεση τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη).

Ο καιρός την Τρίτη θα… ταλαιπωρήσει αρκετά τη χώρα αφού ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει έως και τους 37 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μάχη με τον Covid19: Η επόμενη μέρα της πανδημίας (Live stream)

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, η Τρίτη θα χαρακτηρίζεται από καλοκαιρία με θερμοκρασίες που θα φτάσουν στα ηπειρωτικά τους 37 και κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Δείτε τον προγνωστικό χάρτη για αύριο Τρίτη (29/6):

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: «Καίγεται» η Ελλάδα – Ακόμα περισσότερη ζέστη την Τρίτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.