Καιρός: Κίνδυνος για ακραία φαινόμενα την Κυριακή (vid)

Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου για την φονική κακοκαιρία στην Χαλκιδική και η νέα προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα την Κυριακή.

Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου είχε προειδοποιήσει από τις αρχές της εβδομάδας για έντονα καιρικά φαινόμενα στη Βόρεια Ελλάδα. Τελικά είδαμε τι συνέβη από τη «Θεομηνία» που έπληξε τη Χαλκιδική και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο επτά ανθρώπων.

Ο γνωστός μετεωρολόγος έγραψε σχετικά με όσα είχε πει στη σελίδα του στο Facebook, ποστάροντας και το σχετικό βίντεο με τις προειδοποιήσεις του.

Επίσης και σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή προειδοποίησε για νέα έντονα καιρικά φαινόμενα την ερχόμενη Κυριακή (14/7):

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ:

«Περί ερωτημάτων σας όσον αφορά στην έγκαιρη πρόβλεψη της φονικης κακοκαιρίας στη βορεια Ελλάδα!

Για εκείνους που αναρωτιούνται αν η αποψινή φονική κακοκαιρία είχε ΕΓΚΑΙΡΑ και ΕΓΚΥΡΑ προβλεφθεί θα ήθελα να τους πω οτι στην ΕΡΤ 3 (και δεν είναι η πρώτη φορά) είχε ΤΟΝΙΣΤΕΙ από προχθές όπως και στη σελίδα μου στο facebook.

Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ” περιέγραψα με κάθε λεπτομέρεια την εξέλιξή της και τόνισα την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ της, αυτό δηλαδή που συνέβη τις βραδινές ώρες.

Για του λόγου το αληθές, όλα αναφέρονται στο βίντεο (Την Τετάρτη το πρώι στις 10:30) μαζί και η πιθανότητα για έντονα καιρικά φαινόμενα και την ερχόμενη Κυριακή!

Ο καιρός χειμώνα – καλοκαίρι δεν έχει ωράριο για μένα φίλες και φίλοι εδώ και χρόνια τώρα..

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

Καιρός: Δείτε παρακάτω την αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου