ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Αλλάζει ο καιρός με ισχυρά φαινόμενα τις επόμενες ώρες
Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Το άσχημο πρόσωπο του ετοιμάζεται να μας δείξει ο καιρός, με την ΕΜΥ να δίνει νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Εκτός από το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο αναμένεται να επηρεαστεί η δυτική Στερεά και μέχρι τη νύχτα τα υπόλοιπα τμήματα του Ιονίου και η δυτική Πελοπόννησος. Από το μεσημέρι της Παρασκευής (08-11-2019) τα φαινόμενα στις παραπάνω περιοχές θα εξασθενήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Γλυκά Νερά: Βίντεο από την έκρηξη σε βενζινάδικο

Από κει και πέρα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (08-11-2019) θα επηρεαστεί η ανατολική Πελοπόννησος και βαθμιαία η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πιθανώς και της Αττικής), η Εύβοια, η κεντρική και η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα η Θεσσαλία, οι Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη.

Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα της Παρασκευής (08-11-2019).

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.