ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας από το βράδυ της Κυριακής (vid)

Από τις επόμενες ώρες αναμένονται ισχυρές καταιγίδες, που θα πλήξουν και πάλι τη χώρα.
Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας από το βράδυ της Κυριακής (vid)

Καιρός: Προ των πυλών είναι νέο κύμα κακοκαιρίας. Από τις επόμενες ώρες αναμένονται ισχυρές καταιγίδες, που θα πλήξουν και πάλι τη δυτική και κεντρική Ελλάδα, τις περιοχές που δοκιμάστηκαν από την προηγούμενη σφοδρή κακοκαιρία.

Καιρός: Όπως αναφέρει το meteo.gr από το βράδυ της Κυριακής (27/9) θα έχουμε νεφώσεις στα ηπειρωτικά, βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, μέτριοι νότιοι άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια.

Πιο αναλυτικά:

Για τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια και τοπικούς όμβρους τις θερμές ώρες της ημέρας, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα στα δυτικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 22 βαθμούς), 17 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 15 έως 22 βαθμούς), 21 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη Νότια Κρήτη έως τους 34 βαθμούς), 17 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά τις πρωινές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών έως το μεσημέρι περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ.

Καιρός: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ παρακάτω 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας από το βράδυ της Κυριακής (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.