ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Περισσότεροι από 1.200 κεραυνοί σε Αττική και Βοιωτία

Η νύχτα έγινε μέρα!
Καιρός: Περισσότεροι από 1.200 κεραυνοί σε Αττική και Βοιωτία

Καιρός: Ισχυρές τοπικά καταιγίδες έπληξαν τους νομούς Βοιωτίας και Αττικής, καθώς και την πόλη της Αθήνας τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 21/11/2019 δίνοντας περισσότερους από 1.200 κεραυνούς και σημαντικά ύψη βροχόπτωσης.

Η γεωγραφική κατανομή των βροχοπτώσεων στην Αττική και τους γύρω νομούς έως τις 19:00 απεικονίζεται στο χάρτη από το Μετεωρολογικό και Κλιματικό Παρατηρητήριο Αττικής που ακολουθεί.

Ο χάρτης προκύπτει από τις μετρήσεις 72 μετεωρολογικών σταθμών δείχνοντας πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη πυκνού δικτύου μετεωρολογικών σταθμών.

Παράλληλα, στο χάρτη που ακολουθεί, φαίνονται οι κεραυνοί που καταγράφηκαν σύμφωνα με το σύστημα ανίχνευσης κεραυνών «ΖΕΥΣ», μέχρι τις 19:00, επαληθεύοντας την πρωινή πρόγνωση του προγνωστικού συστήματος TALOS-ΕΡΜΗΣ.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζωγράφου: Γνωστή οπαδός του Παναθηναϊκού στους συλληφθέντες

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Περισσότεροι από 1.200 κεραυνοί σε Αττική και Βοιωτία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.