ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός – Προσοχή: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ! Καταιγίδες και χαλάζι!

Ο καιρός αναμένεται να έχει ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες, καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, εξέδωσε έκτακτο δελτίο.
Καιρός – Προσοχή: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ! Καταιγίδες και χαλάζι!

Ο καιρός αναμένεται να έχει ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες, καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, εξέδωσε έκτακτο δελτίο.

Καιρός – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Όπως αναφέρει η ΕΜΥ, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, προβλέπονται από σήμερα Δευτέρα (07-06-2021) το μεσημέρι στη βόρεια Ελλάδα, αύριο Τρίτη (08-06-2021) στην κεντρική και τη βόρεια χώρα και την Τετάρτη (09-06-2021) σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Σήμερα Δευτέρα (07-06-2021) στη Μακεδονία και τη Θράκη, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Αύριο Τρίτη (08-06-2021), κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία. Τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.

Μεθαύριο Τετάρτη (09-06-2021) τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Επισημαίνεται πως τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στην Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Διαβάστε επίσης:

Γιατράς: Με δάκρυα προανήγγειλε το τέλος από Προμηθέα!

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Τα τρία χρόνια που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί και το άγχος

Survivor: Οι Amigos έκραξαν τον Τριαντάφυλλο! Πτυχίο από την… «Ανωτάτη Καραγκιοζική» – Έξαλλος ο Σάκης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός – Προσοχή: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ! Καταιγίδες και χαλάζι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.