ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Προσοχή στις βροχές

Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Καιρός: Προσοχή στις βροχές

Καιρός: Προσοχή στις βροχές αφού και σήμερα θα έχει μεμονωμένες καταιγίδες.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, γενικά αίθριος θα είναι την Δευτέρα ο καιρός, με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και της βόρειας Θεσσαλίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 11 έως 30 με 33 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα από 14 έως 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και στα γύρω ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, για την Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Προσοχή στις βροχές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.