ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αθήνα

Μικροπροβλήματα από την έντονη κακοκαιρία στην Αθήνα και τις περιοχές Π. Φάληρο και Νέα Σμύρνη, με την Πυροσβεστική να έχει δεχτεί έξι για άντληση υδάτων, ενώ υπάρχει και διακοπή στην κυκλοφορία. Προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στην περιοχή της Νέας Σμύρνης αλλά και του Π. Φαλήρου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Μέχρι πότε θα κρατήσει η κακοκαιρία...
Καιρός: Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αθήνα

Μικροπροβλήματα από την έντονη κακοκαιρία στην Αθήνα και τις περιοχές Π. Φάληρο και Νέα Σμύρνη, με την Πυροσβεστική να έχει δεχτεί έξι για άντληση υδάτων, ενώ υπάρχει και διακοπή στην κυκλοφορία.

Προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στην περιοχή της Νέας Σμύρνης αλλά και του Π. Φαλήρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Μέχρι πότε θα κρατήσει η κακοκαιρία

Μάλιστα, λόγω της κακοκαιρίας, η Πυροσβεστική δέχτηκε έξι κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από ισόγεια και υπόγεια, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Αφροδίτης στο Π. Φάληρο, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αθήνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.