ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Σε συναγερμό η χώρα- Ξεκίνησε ο «Γηρυόνης» (vids)

Ο καιρός έχει επιδεινωθεί και ο “Γηρυόνης” έχει αρχίσει να αναστατώνει τη χώρα, με τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που βρίσκονται σε εξέλιξη.  Οι πρώτες περιοχές που θα πληγούν από την κακοκαιρία θα είναι η Ηλεία, η Αχαΐα, η Μεσσηνία και η Αιτωλοακαρνανία. Μέσα στη νύχτα και προς το ξημέρωμα θα πληγούν η βόρεια, η...
Καιρός: Σε συναγερμό η χώρα- Ξεκίνησε ο «Γηρυόνης» (vids)

Ο καιρός έχει επιδεινωθεί και ο “Γηρυόνης” έχει αρχίσει να αναστατώνει τη χώρα, με τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Οι πρώτες περιοχές που θα πληγούν από την κακοκαιρία θα είναι η Ηλεία, η Αχαΐα, η Μεσσηνία και η Αιτωλοακαρνανία. Μέσα στη νύχτα και προς το ξημέρωμα θα πληγούν η βόρεια, η ανατολική Πελοπόννησος, η Εύβοια, η Στερεά Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής. Συγκεκριμένα στην Αττική περιμένουμε το κύμα κακοκαιρίας μετά τα μεσάνυχτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Δείτε LIVE το πέρασμα της κακοκαιρίας Γηρυόνης

Μετά θα επηρεαστούν οι περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και κυρίως η περιοχή του Θερμαϊκού Κόλπου με τις παράκτιες περιοχές της Πιερίας, της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, αλλά αυτήν τη φορά θα δεχθεί το χτύπημα της κακοκαιρίας η δυτική Χαλκιδική και όχι η ανατολική.

Από την Τρίτη έρχεται νέα κακοκαιρία. Τα κυριότερα φαινόμενα θα είναι έντονες βροχοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Σε συναγερμό η χώρα- Ξεκίνησε ο «Γηρυόνης» (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.