ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Σκοτείνιασε η Αθήνα – Η κακοκαιρία «Κίρκη» κάνει… παρέλαση

Τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία «Κίρκη» αναμένεται να βρεθεί πάνω από την Αττική. Κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι οι βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους. Καιρός: Ήδη υπάρχουν αναφορές για έντονες βροχοπτώσεις αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε Πελοπόννησο, Κρήτη, νησιά των Κυκλάδων και του...
Καιρός: Σκοτείνιασε η Αθήνα – Η κακοκαιρία «Κίρκη» κάνει… παρέλαση

Τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία «Κίρκη» αναμένεται να βρεθεί πάνω από την Αττική. Κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι οι βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.

Καιρός: Ήδη υπάρχουν αναφορές για έντονες βροχοπτώσεις αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε Πελοπόννησο, Κρήτη, νησιά των Κυκλάδων και του Ιονίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φ. Βόβολης: «Το θέμα ίωση έχει λήξει. Διαλύουν Πατρίδα και Θρησκεία»

Τα φαινόμενα μέσα στην ημέρα αναμένεται να επεκταθούν στη Στερεά Ελλάδα, στη Θεσσαλία και στις Κυκλάδες, ενώ από το μεσημέρι θα επηρεάσουν σταδιακά και το υπόλοιπο Αιγαίο, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κατά κύριο λόγο στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και από το απόγευμα στο Ανατολικό Αιγαίο.

Καιρός: Δείτε την κίνηση της κακοκαιρίας:

Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχή / χαλάζι) που αναμένεται έως το βράδυ της Τετάρτης καθώς και οι περιοχές όπου υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το meteo.gr ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν από την «Κίρκη» έως το πρωί της Τετάρτης στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη.

Όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί και παρουσιάζει του 8 σταθμούς στου δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής, στα Σφακιά Χανίων έπεσαν 34 χιλιοστά βροχής ενώ ακολούθησαν ο Λέντας Ηρακλείου και η Κάνδανος Χανίων με 30 χιλιοστά βροχής.

Το ανώτερο χαμηλό στην στάθμη των 500 hPa με τις ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες που το συνοδεύουν θα είναι το κύριο αίτιο αυτής της μεταβολής του καιρού όπως φαίνεται στους χάρτες που ακολουθούν.

Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται, από το απόγευμα της Τετάρτης στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική ηπειρωτική χώρα, από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη και από το απόγευμα της Πέμπτης (29-10-20) και στις υπόλοιπες περιοχές.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε ακόμα

Ερντογάν: Βουτιά ρεκόρ για την τουρκική λίρα!

Σκάνδαλο Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Ο Αυγενάκης είναι είτε αδιάβαστος είτε ψεύτης!

Ελληνοτουρκικά: Τα πήρε στο κρανίο με τους Τούρκους ο Δήμαρχος Αμοργού!

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Σκοτείνιασε η Αθήνα – Η κακοκαιρία «Κίρκη» κάνει… παρέλαση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.