ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Τέλος ο καύσωνας έρχεται…χειμώνας

Μετά τον πρώτο έντονο καύσωνα ο καιρός αλλάζει για ακόμα μία φορά και έρχονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού και ανακοίνωσε πως από την Πέμπτη 21/5 θα υπάρξει αλλαγή του τοπίου. Πιο αναλυτικά, την ερχόμενη Πέμπτη από τα δυτικά και βόρεια, έρχονται βροχές και καταιγίδες, που...
Καιρός: Τέλος ο καύσωνας έρχεται…χειμώνας

Μετά τον πρώτο έντονο καύσωνα ο καιρός αλλάζει για ακόμα μία φορά και έρχονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού και ανακοίνωσε πως από την Πέμπτη 21/5 θα υπάρξει αλλαγή του τοπίου.

Πιο αναλυτικά, την ερχόμενη Πέμπτη από τα δυτικά και βόρεια, έρχονται βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα ισχυρούς ανέμους, καθώς και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελλάδα: Η Τουρκία προκαλεί και η Ελλάδα θωρακίζεται με νέα υπερόπλα

Πιο αναλυτικά:

Την Πέμπτη (21-05-2020) βροχές και βαθμιαία καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα, που από τις μεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά και την Εύβοια θα ενταθούν και θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά από νωρίς το βράδυ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές, από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (22-05-2020).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Τέλος ο καύσωνας έρχεται…χειμώνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.