ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός (Τετάρτη 9/3): Κρύο με τοπικές βροχές – Χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών μας ενημερώνει για την εξέλιξη που θα έχει ο καιρός την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022.
Καιρός (Τετάρτη 9/3): Κρύο με τοπικές βροχές – Χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη

Καιρός (Τετάρτη 9/3): Χαμηλές θερμοκρασίες, τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε θα έχουμε την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο.

Σε γενικές γραμμές για την Τετάρτη (3/9/2022) στην χώρα προβλέπεται κακοκαιρία με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες.

Όσον αφορά την θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα. Οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν στα βόρεια τους 03 με 05 βαθμούς, στη νότια νησιωτική χώρα τους 12 με 14 και στην υπόλοιπη χώρα τους 08 με 10 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, ο οποίος τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Από εκεί και πέρα οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Επίσης θα υπάρξουν χιονοπτώσεις από τις πρώτες ώρες στα ορεινά – ημιορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας, σε πεδινές περιοχές Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης και βαθμιαία σε περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς με χαμηλό υψόμετρο καθώς και στα ορεινά της Κρήτης.

Αττική: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με παροδικό χιονόνερο ή πρόσκαιρη χιονόπτωση τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 3 βαθμούς), 3 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 0 έως 7 βαθμούς), 7 έως 11 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 4 έως 11 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και 10 έως 14 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι: Θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο γενικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στον Πατραϊκό Κόλπο μέτριοι 5 μποφόρ.

Καιρός (Τετάρτη 9/3): Δείτε παρακάτω την πρόγνωση του καιρού

 










Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός (Τετάρτη 9/3): Κρύο με τοπικές βροχές – Χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.