ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Θα χιονίσει Τρίτη και Τετάρτη!

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου μετά τον καύσωνα των προηγούμενων ημερών, την ερχόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να χιονίσει στα ορεινά. Ο καιρός… τρελάθηκε και όπως όλα δείχνουν θα δούμε χιόνια τέλη Μαΐου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Τι συμβαίνει τελικά; Προκαλούν οι Τούρκοι! «Αρκετά χαμηλές οι πρωινές θερμοκρασίες σήμερα (Σάββατο 23/5) σε...
Καιρός: Θα χιονίσει Τρίτη και Τετάρτη!

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου μετά τον καύσωνα των προηγούμενων ημερών, την ερχόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να χιονίσει στα ορεινά.

Ο καιρός… τρελάθηκε και όπως όλα δείχνουν θα δούμε χιόνια τέλη Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Τι συμβαίνει τελικά; Προκαλούν οι Τούρκοι!

«Αρκετά χαμηλές οι πρωινές θερμοκρασίες σήμερα (Σάββατο 23/5) σε αρκετά ορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας πλησιάζοντας μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το.,. μηδέν, ενώ οι προγνώσεις για την ερχόμενη Τρίτη και την Τετάρτη επιμένουν ακόμα και για ένα δυνατό πασπάλισμα χιονιού στις κορυφές βουνών της βόρειας Ελλάδας», έγραψε ο γνωστός μετεωρολόγος σε ανάρτησή του στα social media.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Θα χιονίσει Τρίτη και Τετάρτη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.