ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση: Όχι στα ναρκωτικά – Ναι στον αθλητισμό με την Κρουστωδια

Μήνυμα ζωής δίνει ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με το «ΚΕΘΕΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ».
ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση: Όχι στα ναρκωτικά – Ναι στον αθλητισμό με την Κρουστωδια

Σε μία κίνηση γεμάτη συμβολισμούς ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, στα πλαίσια του λαϊκού αγώνα «Γεώργιος Αποστολάκης, γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μας» στις 5 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή, έχει τη χαρά και την τιμή να προσκαλέσει στην τελετή έναρξης των αγώνων το συγκρότημα «Κρουστωδία» με τα τύμπανά τους, που αποτελείται από παιδιά προερχόμενα από τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας «ΚΕΘΕΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ».

«Το «ΚΕΘΕΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» είναι θεραπευτικό πρόγραμμα για χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών άνω των 21 ετών και τις οικογένειές τους. Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και στοχεύει στην απεξάρτηση και την κοινωνική επανένταξη των μελών του.

Μια από τις ομάδες που λειτουργούν στην κοινότητα είναι η ομάδα μουσικών οργάνων η οποία ασχολείται με την κατασκευή κρουστών οργάνων, όπως bendir, νταούλι, βροχοποιός. Ταυτόχρονα αυτή η ομάδα συμμετέχει σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, με την μπάντα «Κρουστωδία» που έχει στο ενεργητικό της πολλές εμφανίσεις σε συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα.
Η «Κρουστωδία» εμφανίζεται με τον δάσκαλο και εμπνευστή της, Κώστα Κωνσταντάτο, μουσικό και συνθέτη. Μαζί γράφουν, συνθέτουν, τραγουδούν και δημιουργούν μουσική.

Ο δήμαρχος μας Γιάννης Βούρος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς την διευθύντρια του προγράμματος, κα Θηβαίου που αμέσως δέχτηκε το κάλεσμά του, όπως φυσικά και τα παιδιά της μπάντας που θα παρευρεθούν στην πόλη μας για να βροντοφωνάξουν και να ηχήσουν ένα και μοναδικό σύνθημα:

Όχι στα ναρκωτικά – Ναι στον αθλητισμό».

Μήνυμα ζωής ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με το «ΚΕΘΕΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» και συγκρότημα «Κρουστωδία» που είναι μέλη του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση: Όχι στα ναρκωτικά – Ναι στον αθλητισμό με την Κρουστωδια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.