ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καίτη Ντάλη: Την έδειραν και τις πήραν τα χρήματα

Η Καίτη Ντάλη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά την ληστεία στο σπίτι της όπου οι δράστες την χτύπησαν αρκετά για να πάρουν χρήματα.
Καίτη Ντάλη: Την έδειραν και τις πήραν τα χρήματα

Η Καίτη Ντάλη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά την ληστεία στο σπίτι της όπου οι δράστες την χτύπησαν αρκετά για να πάρουν χρήματα.

Η λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Ντάλη, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, μετά την επίθεση στο σπίτι της. Σ’ αυτήν τις αφαίρεσαν χρήματα μίας ολόκληρης ζωής. Ενώ ακόμα την χτύπησαν αρκετά βάναυσα για να μπορέσουν να της αποσπάσουν ότι επιθυμούσαν.

Όπως περιέγραψε η ίδια στην στην Espresso η αγριότητα των δραστών ήταν απαράμιλλη: Είμαι σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να το κρύψω, δεν έχω χρήματα ούτε για να ζήσω. Ούτε ένα ευρώ! Ούτε για το ρεύμα, ούτε για το νερό». H μούσα του Σταύρου Ξαρχάκου, έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από την ενεργό δράση.

Στο παρελθόν έχει συνεργασίες με πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως οι Τσιτσάνης, Ζαμπέτας και Γαβαλάς.

Επειδή όμως βρισκόταν πολλά χρόνια στην Αμερική, δεν έγινε γνωστή στο πλατύ κοινό αλλά στους λίγους. Που πήγαιναν όπως τραγουδούσε για να την απολαύσουν.

Για το όλο συμβάν σχολίασε: «Ήταν 19 Απριλίου, βράδυ. Εγώ κοιμόμουν στο δωμάτιο. Υπάρχει ένα παράθυρο που περνούν οι σωλήνες του φυσικού αερίου και δεν υπήρχαν σε αυτό το σημείο σίδερα ασφαλείας. Πάτησαν πάνω στους σωλήνες, έφτασαν στον πέμπτο όροφο και από κει μπήκαν στο σπίτι μου. Το τεράστιο πλήγμα για μένα ήταν ότι πέρσι, με το πρώτο κύμα του κορονοϊού, είχα πάρει όλα μου τα χρήματα από την τράπεζα, τα οποία είχα σε θυρίδα, και τα μετέφερα στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού μου. Επειδή έχω προβλήματα υγείας, δεν μπορούσα να πηγαίνω στην τράπεζα, ώστε να βγάζω χρήματα για τα καθημερινά μου έξοδα».

Ενώ για το γεγονός πως πήρε αυτά τα χρήματα τόνισε πως είχε κόντρα με μία γυναίκα, επειδή δεν δέχθηκε να την βάλει συνδιαχειρίστρια, με την προϋπόθεση να την περιποιείται. Αυτή γνώριζε για την μεταφορά.

Τα έξι ελληνικά νησιά που θα έρθουν οι Βρετανοί το καλοκαίρι

Lockdown – Άρση μέτρων: Οι ημερομηνίες-«κλειδιά» για Πολιτισμό, παραλίες και σχολεία

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καίτη Ντάλη: Την έδειραν και τις πήραν τα χρήματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.