ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κι όμως: Το μετρό Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά εν κινήσει! (vids)

Το χρονοδιάγραμμα δεν προβλέπει την έναρξη λειτουργίας του μετρό της Θεσσαλονίκης πριν τον Απρίλιο του 2023. Το αμαξοστάσιο του μετρό στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο υπουργός Μεταφορών και υποδομών Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον Νίκο Ταχιάο, πρόεδρο της Αττικό Μετρό και εκπροσώπους της εταιρείας. Ο Κώστας Καραμανλής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί...
Κι όμως: Το μετρό Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά εν κινήσει! (vids)

Το χρονοδιάγραμμα δεν προβλέπει την έναρξη λειτουργίας του μετρό της Θεσσαλονίκης πριν τον Απρίλιο του 2023.

Το αμαξοστάσιο του μετρό στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο υπουργός Μεταφορών και υποδομών Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον Νίκο Ταχιάο, πρόεδρο της Αττικό Μετρό και εκπροσώπους της εταιρείας.

Ο Κώστας Καραμανλής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών. Μάλιστα είδε και από κοντά τις δοκιμές του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού που περιλαμβάνουν την κίνηση των συρμών εντός του αμαξοστάσιου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο υπουργός οι εργασίες παραμένουν εντός χρονοδιαγράμματος. Μάλιστα δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του 2020 να γίνουν δοκιμές και μέσα στις σήραγγες.

Το υπάρχον χρονοδιάγραμμα προβλέπει την έναρξη λειτουργίας του μετρό της Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο του 2023. Ωστόσο, ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει με τον σταθμό Βενιζέλου και την προσφυγή στο ΣτΕ.

Δείτε τα βίντεο της ιστοσελίδας grtimes:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κι όμως: Το μετρό Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά εν κινήσει! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.