ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Όλοι εκεί για το τελευταίο αντίο (vids-pics)

Η κηδεία του Κώστα Βουτσά είναι σε εξέλιξη στο στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης και φυσικά οι άνθρωποι του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του ηθοποιού δίνουν το «παρών». Μαυροφορεμένη και υποβασταζόμενη η Αλίκη Κατσαβού έφθασε νωρίς το πρωί στο χώρο για να πει το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της ενώ από τους πρώτους στη Μητρόπολη έφτασε η...
Κηδεία Κώστα Βουτσά: Όλοι εκεί για το τελευταίο αντίο (vids-pics)

Η κηδεία του Κώστα Βουτσά είναι σε εξέλιξη στο στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης και φυσικά οι άνθρωποι του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του ηθοποιού δίνουν το «παρών».

Μαυροφορεμένη και υποβασταζόμενη η Αλίκη Κατσαβού έφθασε νωρίς το πρωί στο χώρο για να πει το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της ενώ από τους πρώτους στη Μητρόπολη έφτασε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Βουτσάς: Όσα είπαν για τον μεγάλο ηθοποιό οι συνάδελφοί του (vid)

Η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού θα τον αποχαιρετήσει κεκλεισμένων των θυρών.

Μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι για τον Κώστα Βουτσά. Στη συνέχεια με αυτοκινητοπομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Στεφάνια έχουν στείλει μεταξύ άλλων οι ΠΑΕ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η κόρη του, Σάντρα:

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:

Κώστα Βουτσά Κώστα Βουτσά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κηδεία Κώστα Βουτσά: Όλοι εκεί για το τελευταίο αντίο (vids-pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.