ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κηφισιά: Διπλή δολοφονία από αστυνομικό! (vid)

Σκότωσε την πρώην γυναίκα του και μία φίλη της...
Κηφισιά: Διπλή δολοφονία από αστυνομικό! (vid)

Έχουμε τις ημέρες που είναι περίεργες στην Ελλάδα εξαιτίας του κορονοϊού, υπάρχουν και τα διάφορα άλλα εγκλήματα όπως αυτό που έγινε στην Κηφισιά.

Εκεί όπου αστυνομικός εκτέλεσε εν ψυχρώ την πρώην γυναίκα του και μία φίλη της!

Συγκεκριμένα, υπάλληλος σε μίνι μάρκετ στην Κάτω Κηφισιά, στην οδό Αχαρνών 80, δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας είναι αστυνομικός στο επάγγελμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός – Συναθροίσεις: Επίσημη η απαγόρευση! Ποια τα πρόστιμα για τους παραβάτες (vids)

Περίμενε την πρώην γυναίκα του έξω από το κατάστημα όπου εργαζόταν. Όταν έκανε το διάλειμμα της και βγήκε την πυροβόλησε εν ψυχρώ. Μαζί και μία φίλη της συγκεκριμένης γυναίκας!

Οι δύο γυναίκες πέθαναν αμέσως και ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία λίγο πιο κάτω από το μακελειό που δημιούργησε ο ίδιος.

Δεν έχουν διαρρεύσει πολλά, αλλά από τα λίγα που έχουν γίνει γνωστά ο άντρας είχε διαφορές με την πρώην γυναίκα του για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κηφισιά: Διπλή δολοφονία από αστυνομικό! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.