ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κικίλιας: Αυτά τα χρήματα θα παίρνουν φαρμακοποιοί και γιατροί που θα κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό

Ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε, μιλώντας στο Open τα χρήματα, που θα παίρνουν φαρμακοποιοί και γιατροί, οι οποίοι θα κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό.
Κικίλιας: Αυτά τα χρήματα θα παίρνουν φαρμακοποιοί και γιατροί που θα κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό

Ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε, μιλώντας στο Open τα χρήματα, που θα παίρνουν φαρμακοποιοί και γιατροί, οι οποίοι θα κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό.

«Ο κάθε φαρμακοποιός και ο κάθε γιατρός που θα κλείνει ραντεβού για εμβόλιο πολίτη κατά του κορονοϊού θα παίρνει 10 ευρώ όταν ο πολίτης κάνει τελικά το εμβόλιο», τόνισε ο υπουργός Υγείας.

«Από 20 ευρώ θα παίρνουν οι ιδιώτες αν εμβολιάσουν στο ιατρείο τους και 50 ευρώ αν οι γιατροί πάνε να εμβολιάσουν κατάκοιτους στο σπίτι τους», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

«Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι και on alert για παν ενδεχόμενο. Βλέπουμε πως συνεχώς αυξάνονται τα νούμερα όσων έχουν εμβολιαστεί», ανέφερε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Υγείας, τονίζοντας πως πρέπει να κάνουν όλοι το καθήκον τους και να εμβολιαστούν.

Σχετικά με τη Μύκονο, ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως πρέπει να υπάρχει νηφαλιότητα και ψυχραιμία, ενώ ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στα μικρά νησιά.«Ας εμβολιαστούμε όλοι, για να έχουμε ένα καλύτερο καλοκαιρί», σημείωσε.

Ο κ. Κικίλιας εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και υπενθύμισε -απαντώντας στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης- ότι ο Ανδρέας Ξανθός ήταν ο πρώτος που σε ανύποπτο χρόνο μίλησε για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς υγειονομικών: «Ή μπορείς να ελέγξεις το κόμμα σου, ή αλλιώς αφήνεις πόρτες και παράθυρα ορθάνοιχτα σε άλλες ερμηνείες. (…) Το ποιο σημαντικό απ όλα: Ο κ. Ξανθός, πριν από πολλούς μήνες, στη ενημέρωση των κομμάτων για την πανδημία, πριν καν τοποθετηθεί οποιοδήποτε άλλο κόμμα είχε μιλήσει για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς υγειονομικών. Και το είχε θέσει – όχι τώρα όταν η κυβέρνηση εξάντλησε όλα τα περιθώρια- τόσους μήνες πριν. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη διγλωσσία, την επίθεση που είδα χθες [σ.σ. την Πέμπτη 22 Ιουλίου]».

Διαβάστε επίσης

Αρναούτογλου Καιρός: Τριήμερο… ανάσα πριν τον νέο καύσωνα – Πού θα φτάσει ο υδράργυρος

ΠΑΟΚ: Έχει πει το «ναι» ο Τζιοβίνκο – Η Αλ Χιλάλ κρίνει τη μεταγραφή!

Μπισμπίκης – Βανδή μαζί σε φωτογραφία – Τι συμβαίνει – Οι φήμες και τα δημοσιεύματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κικίλιας: Αυτά τα χρήματα θα παίρνουν φαρμακοποιοί και γιατροί που θα κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.