ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κικίλιας: Έκκληση σε γιατρούς και νοσηλευτές να ενταχθούν στο Δημόσιο

Με κάθε τρόπο θέλει ο Βασίλης Κικίλιας να ενισχύσει το σύστημα υγείας, με αποτέλεσμα να κάνει έκκληση να ενταχθούν γιατροί και νοσηλευτές με 2ετείς συμβάσεις στο Δημόσιο. Ο Υπουργός Υγείας, ανέφερε ότι θα γίνει κάθε απαραίτητη κίνηση προκειμένου να προστατευτεί ο κόσμος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Θετικό κρούσμα στην ΕΡΤ «Η μάχη θα κριθεί στο πως...
Κικίλιας: Έκκληση σε γιατρούς και νοσηλευτές να ενταχθούν στο Δημόσιο

Με κάθε τρόπο θέλει ο Βασίλης Κικίλιας να ενισχύσει το σύστημα υγείας, με αποτέλεσμα να κάνει έκκληση να ενταχθούν γιατροί και νοσηλευτές με 2ετείς συμβάσεις στο Δημόσιο.

Ο Υπουργός Υγείας, ανέφερε ότι θα γίνει κάθε απαραίτητη κίνηση προκειμένου να προστατευτεί ο κόσμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Θετικό κρούσμα στην ΕΡΤ

«Η μάχη θα κριθεί στο πως θα ανταποκριθούμε ως πολίτες. Κάνουμε έκκληση σε γιατρούς νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό να υποβάλλουν αίτησης και θα προσληφθούν με 2ετεις συμβάσεις και μετά θα προσληφθούν στο ΕΣΥ.

Θα εφαρμόσουμε όποιο μέτρο χρειαστεί για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας», ήταν τα λόγια του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κικίλιας: Έκκληση σε γιατρούς και νοσηλευτές να ενταχθούν στο Δημόσιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.