×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κικίλιας: «Και οι νέοι κινδυνεύουν από τον κορονοϊό» (vid)


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Κικίλιας: «Και οι νέοι κινδυνεύουν από τον κορονοϊό» (vid). Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κάλεσε τους διοικητές των νοσοκομείων για να τους ζητήσει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.


Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κάλεσε τους διοικητές των νοσοκομείων σε κεντρικό ξενοδοχείο με τα μέτρα να τηρούνται για να τους ζητήσει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση. Στο πλευρό του και η νέα υφυπουργός Ζωή Ράπτη.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός, Βασιλης Κοντοζαμάνης πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις εργασίας τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) και τους διοικητές όλων των νοσοκομείων της επικράτειας με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Ι. Κωτσιόπουλου, του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα και του προέδρου του ΕΚΑΒ- ΕΚΕΠΥ, Νίκου Παπαευσταθίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ημέρες με ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι (vid)

Συνολικά, ο υπουργός Υγείας συναντήθηκε με 150 διοικητές και υποδιοικητές νοσοκομείων και 7 διοικητές υγειονομικών περιφερειών. Ο κ. Κικίλιας τους είπε ότι πρέπει να γίνει πολλή και συστηματική δουλειά και καθόλου λόγια. Τους τόνισε, δε, ότι στηρίζει την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα, αλλά είναι ανάγκη να συνεχίσουν με όλες μας τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ο υπουργός Υγείας ζήτησε από τους διοικητές να είναι πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση των περιστατικών κορωνοϊού και να μη γίνονται λάθη στις διαδικασίες των πρωτόκολλων, «γιατί αυτά τα πρωτόκολλα μας έφεραν μέχρι εδώ». Τους είπε, επίσης, ότι πρέπει να λειτουργούν όλοι με τους ίδιους κανόνες υπενθυμίζοντας τους ότι υπάρχει και η διαδικασία της αξιολόγησης των διοικητών, οι οποίοι έχουν υπογράψει συμβόλαιο ανταποδοτικότητας βάσει του οποίου πρέπει να πετυχαίνουν συγκεκριμένους στόχους  (π.χ. μείωση στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, προστασία ασθενών, βέλτιστη  οικονομική λειτουργία, σωστός καταμερισμός ευθυνών κτλ).

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα