ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κικίλιας: «Και οι νέοι κινδυνεύουν από τον κορονοϊό» (vid)

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κάλεσε τους διοικητές των νοσοκομείων για να τους ζητήσει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.
Κικίλιας: «Και οι νέοι κινδυνεύουν από τον κορονοϊό» (vid)

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κάλεσε τους διοικητές των νοσοκομείων σε κεντρικό ξενοδοχείο με τα μέτρα να τηρούνται για να τους ζητήσει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση. Στο πλευρό του και η νέα υφυπουργός Ζωή Ράπτη.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός, Βασιλης Κοντοζαμάνης πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις εργασίας τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) και τους διοικητές όλων των νοσοκομείων της επικράτειας με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Ι. Κωτσιόπουλου, του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα και του προέδρου του ΕΚΑΒ- ΕΚΕΠΥ, Νίκου Παπαευσταθίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ημέρες με ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι (vid)

Συνολικά, ο υπουργός Υγείας συναντήθηκε με 150 διοικητές και υποδιοικητές νοσοκομείων και 7 διοικητές υγειονομικών περιφερειών. Ο κ. Κικίλιας τους είπε ότι πρέπει να γίνει πολλή και συστηματική δουλειά και καθόλου λόγια. Τους τόνισε, δε, ότι στηρίζει την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα, αλλά είναι ανάγκη να συνεχίσουν με όλες μας τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ο υπουργός Υγείας ζήτησε από τους διοικητές να είναι πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση των περιστατικών κορωνοϊού και να μη γίνονται λάθη στις διαδικασίες των πρωτόκολλων, «γιατί αυτά τα πρωτόκολλα μας έφεραν μέχρι εδώ». Τους είπε, επίσης, ότι πρέπει να λειτουργούν όλοι με τους ίδιους κανόνες υπενθυμίζοντας τους ότι υπάρχει και η διαδικασία της αξιολόγησης των διοικητών, οι οποίοι έχουν υπογράψει συμβόλαιο ανταποδοτικότητας βάσει του οποίου πρέπει να πετυχαίνουν συγκεκριμένους στόχους  (π.χ. μείωση στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, προστασία ασθενών, βέλτιστη  οικονομική λειτουργία, σωστός καταμερισμός ευθυνών κτλ).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κικίλιας: «Και οι νέοι κινδυνεύουν από τον κορονοϊό» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.