ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κικίλιας – Κορονοϊός: «Δεν θα είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο»

Για το εμβόλιο του κορονοϊού μίλησε ο Βασίλης Κικίλιας, που βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη, του Γιώργου Ευγενίδη και της Μάιρα Μπάρμπα. Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας, τόνισε ότι από κοινού η ευρωπαϊκή οικογένεια προχωρά σε συνεργασίες με εταιρίες και πανεπιστήμια και προφανώς θα υπάρχει ιεράρχηση για εκείνους που...
Κικίλιας – Κορονοϊός: «Δεν θα είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο»

Για το εμβόλιο του κορονοϊού μίλησε ο Βασίλης Κικίλιας, που βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη, του Γιώργου Ευγενίδη και της Μάιρα Μπάρμπα.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας, τόνισε ότι από κοινού η ευρωπαϊκή οικογένεια προχωρά σε συνεργασίες με εταιρίες και πανεπιστήμια και προφανώς θα υπάρχει ιεράρχηση για εκείνους που πρέπει να προστατευτούν.

«Ποιοι είναι αυτοί; Είναι οι μεγάλοι σε ηλικία συμπολίτες μας και οι υπέργηροι, οι ευπαθείς ομάδες, αυτοί που πληρούν τις προϋποθέσεις πρώτα απ όλα για να εμβολιαστούνε», τόνισε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεφαλλονιά: Σεισμός 4,4 βαθμών 18 χλμ. νοτιοδυτικά από το Αργοστόλι

Στη συνέχεια μίλησε για το αν θα πρέπει υποχρεωτικά να εμβολιαστούν όλοι, με τον ίδιο να τονίζει ότι δεν είναι υποχρεωτικό, ωστόσο η σύσταση εμβολιασμού θα είναι ισχυρή.

Ακόμα απάντησε και στο αν υπάρχει πιθανότητα περιορισμού της κυκλοφορίας για άτομα άνω των 65 ή να γίνει υποχρεωτική μάσκα σε εργασιακούς χώρους που δεν αερίζονται επαρκώς.

«Εμείς θα μελετήσουμε πως θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Αν πρέπει λοιπόν οι άνω των 65 -λέτε εσείς, να στέλνουν sms όπως στέλναμε πέρσι όλοι ή να συμπληρώνουν χαρτί, ναι θα το κάνουμε. Αν θα πρέπει να δώσουμε άδεια γι αυτούς οι οποίοι έχουν υποκείμενα νοσήματα και δουλεύουν στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα, ναι θα το κάνουμε. Θα προστατεύουμε αυτούς που κινδυνεύουν», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κικίλιας – Κορονοϊός: «Δεν θα είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.