ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κικίλιας: Μάσκες και έξω!

«Φοράμε τις μάσκες μας, πλένουμε τα χέρια μας και κρατάμε τις αποστάσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προσερχόμενος στη Βουλή όπου συζητείται το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας. Όταν σε εξωτερικούς χώρους δεν μπορούμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις, φοράμε και εκεί μάσκες, πρόσθεσε ο Βασίλης Κικίλιας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: «Φούρνος»...
Κικίλιας: Μάσκες και έξω!

«Φοράμε τις μάσκες μας, πλένουμε τα χέρια μας και κρατάμε τις αποστάσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προσερχόμενος στη Βουλή όπου συζητείται το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας.

Όταν σε εξωτερικούς χώρους δεν μπορούμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις, φοράμε και εκεί μάσκες, πρόσθεσε ο Βασίλης Κικίλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: «Φούρνος» σήμερα η χώρα με πάνω από 40 βαθμούς!

«Δεν καταλαβαίνω, χρειάζεται ειδική διάταξη, νόμοι, πρόστιμα και ποινές για να κάνουμε το προφανές και να σώσουμε ανθρώπινες ζωές; Είναι θέμα φιλότιμου και ατομικής προσπάθειας, έτσι ώστε να τα καταφέρουμε τόσο καλά όπως τα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κικίλιας: Μάσκες και έξω!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.