ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κικίλιας: Μήνυση στο «Μακελειό» για fake news για τον κορονοϊό

Μήνυση αποφάσισε να καταθέσει ο Βασίλης Κικίλιας κατά της εφημερίδας «Μακελειό», όσον αφορά τα fake news για τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, η μήνυση αφορά το αδίκημα των ψευδών ειδήσεων, που προκαλούν φόβο στον πληθυσμό, με σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ζημιάς στη δημόσια υγεία της χώρας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Στάση εργασίας η ΑΔΕΔΥ για την ημέρα της Γυναίκας!...
Κικίλιας: Μήνυση στο «Μακελειό» για fake news για τον κορονοϊό

Μήνυση αποφάσισε να καταθέσει ο Βασίλης Κικίλιας κατά της εφημερίδας «Μακελειό», όσον αφορά τα fake news για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, η μήνυση αφορά το αδίκημα των ψευδών ειδήσεων, που προκαλούν φόβο στον πληθυσμό, με σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ζημιάς στη δημόσια υγεία της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Στάση εργασίας η ΑΔΕΔΥ για την ημέρα της Γυναίκας!

Μάλιστα, συνεργάτες του Υπουργού Υγείας, αναφέρουν πως: «κανείς δε μπορεί να παίζει άθλια παιχνίδια δημοσιότητας, δημιουργώντας ανησυχία στον κόσμο».

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο από το «Μακελειό» που κάνει επίθεση στον Βασίλη Κικίλια:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κικίλιας: Μήνυση στο «Μακελειό» για fake news για τον κορονοϊό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.