ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κικίλιας: «Θα εισηγηθώ λήψη περισσότερων μέτρων για τη Θεσσαλονίκη»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο υπουργός υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος αυτή την ώρα επισκέπτεται το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς». Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο «κόκκινο» και αναμένονται να παρθούν πιο αυστηρά μέτρα με την πόλη να οδεύει στο ολικό lockdown. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Βασίλης Κικιλίας, ο οποίος...
Κικίλιας: «Θα εισηγηθώ λήψη περισσότερων μέτρων για τη Θεσσαλονίκη»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο υπουργός υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος αυτή την ώρα επισκέπτεται το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς».

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο «κόκκινο» και αναμένονται να παρθούν πιο αυστηρά μέτρα με την πόλη να οδεύει στο ολικό lockdown. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Βασίλης Κικιλίας, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα εισηγηθεί λήψη περαιτέρω μέτρων στον πρωθυπουργό.

«Η επιδημία του κορονοϊού εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στη Θεσσαλονίκη. Η δημόσια υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Είμαστε υποχρεωμένοι να περιορίσουμε τη διασπορά. Θα εισηγηθώ λήψη περαιτέρω μέτρων στον Κυριάκο Μητσοτάκη.», δήλωσε ο υπουργός βγαίνοντας από το ΑΧΕΠΑ.

 

Η ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 17:00 απόγευμα.

Επίσης, ο κ. Κικίλιας με ανάρητσή του στο Twitter ανακοίνωσε πως από σήμερα, Δευτέρα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται έξω από τα νοσοκομεία της πόλης για τη διεξαγωγή τεστ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κικίλιας: «Θα εισηγηθώ λήψη περισσότερων μέτρων για τη Θεσσαλονίκη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.