ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφορία: Χάος στη Συγγρού από πινακίδα που κρέμεται!

Η κυκλοφορία σταμάτησε στο ένα ρεύμα
Κυκλοφορία: Χάος στη Συγγρού από πινακίδα που κρέμεται!

Οι δυνατοί άνεμοι έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας, με μεγαλύτερο στην Λεωφόρο Συγγρού! Εκεί, μια πινακίδα έχει ξηλωθεί και κρέμεται στον αέρα, εξαιτίας των ανέμων.

Η πινακίδα που είναι σε επικίνδυνη, για τους οδηγούς θέση, βρίσκεται στο ύψος του Αγίου Σώστη και η τροχαία έχει κλείσει το ένα ρεύμα. Επιτρέπει μόνο στα Μέσα Συγκοινωνίας να κινούνται από τα δεξιά, με όλο το υπόλοιπο κομμάτι να έχει κλείσει και οι οδηγοί να φεύγουν από παράπλευρό δρόμο!

Η κυκλοφορία γίνεται μέσω της οδού Γαλαξία και βγαίνουν σε άλλο σημείο της Συγγρού οι οδηγοί, για να συνεχίσουν την πορεία τους. Αυτό έχει προκαλέσει όπως είναι λογικό, κυκλοφοριακό κομφούζιο. Συνεργεία βρίσκονται στο σημείο, για να αφαιρέσουν την πινακίδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυκλοφορία: Χάος στη Συγγρού από πινακίδα που κρέμεται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.