ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα (28/10) λόγω παρελάσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από νωρίς αύριο το πρωί σε όλους τους δήμους της Αττικής λόγω των παρελάσεων. Κλειστό θα είναι το κέντρο της Αθήνας καθώς και η περιοχή γύρω από την Μητρόπολη. Κλειστό το κέντρο και της Θεσσαλονίκης καθώς και πολλοί κεντρικοί δρόμοι λόγω των εορτασμών της Εθνικής Επετείου. Τα μέτρα της Τροχαίας στην Αθήνα...
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα (28/10) λόγω παρελάσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από νωρίς αύριο το πρωί σε όλους τους δήμους της Αττικής λόγω των παρελάσεων. Κλειστό θα είναι το κέντρο της Αθήνας καθώς και η περιοχή γύρω από την Μητρόπολη.

Κλειστό το κέντρο και της Θεσσαλονίκης καθώς και πολλοί κεντρικοί δρόμοι λόγω των εορτασμών της Εθνικής Επετείου.

Τα μέτρα της Τροχαίας στην Αθήνα θα τεθούν σε εφαρμογή από νωρίς αύριο το πρωί. Συγκεκριμένα από τις 6 το πρωί θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση σε πολλούς δρόμους στο κέντρο της πόλης και από τις 8 το πρωί σταδιακά θα γίνει η διακοπή της κυκλοφορίας ουσιαστικά σε όλο το κέντρο και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Αμαλίας, στην Πανεπιστημίου, στην Βασιλίσσης Σοφίας, στην Βασιλίσσης Όλγας, σε ένα τμήμα της λεωφόρου Συγγρού, αλλά και σε όλους τους δρόμους γύρω από την Μητρόπολη της Αθήνας.

Φυσικά ρυθμίσεις θα γίνουν σε όλους τους δρόμους της Αττικής λόγω των μαθητικών παρελάσεων και των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο και θα κλείσουν κεντρικοί δρόμοι στον Πειραιά αλλά και σε άλλες περιοχές.

Πηγή: ΕΡΤ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα (28/10) λόγω παρελάσεων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.