ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυμπουρόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του (pic)

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του
Κυμπουρόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του (pic)

Μία πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, που μίλησε χθες (16/6), ανήμερα της γιορτής του πατέρα, για τα όσα έχει κάνει για εκείνον, ο δικός του.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε στο ποστάρισμα που έκανε στο προσωπικό του Facebook, πως ο πατέρας του ήταν αυτός που τον μετέφερε κάθε μέρα στην ιατρική σχολή για να σπουδάσει, ενώ πρόσφατα σε 28 νομούς κατά την προεκλογική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος:

«Ο #πατέρας μου, που φροντίζει να γυρνάει η #Γη κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. Ο #άνθρωπος, 80 ετών σήμερα, που με μετέφερε κάθε μέρα στην #ιατρική #σχολή για να σπουδάσω, στο #Αττικό #Νοσοκομείο για να εργαστώ και πρόσφατα, κατά την προεκλογική περίοδο, σε 28 νομούς για να σας συναντήσω.

Είναι ο ίδιος που με έπεισε ότι η #αναπηρία δεν είναι το #τέρμα, δεν είναι το #τέλος, είναι μια διαφορετική #έκφραση της φυσιολογίας. Δίνει -κυριολεκτικά- τη #ζωή του για τη ζωή μου.

Γράφω αυτές τις σειρές, όχι τόσο για να υπογραμμίσω το αυταπόδεικτο, ότι του οφείλω πολλά, αλλά κυρίως για να τονίσω ότι αθόρυβα, μετατρέπει τον φόβο της απώλειάς του σε #ώθηση να συνεχίσω πιο δυναμικά την πορεία μου. Σπουδαία γονεϊκή #πράξη να βοηθάς το #παιδί σου να νιώσει ότι μπορεί να πετάξει, ενόσω κρατάς τα χερούλια από ένα αναπηρικό αμαξίδιο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυμπουρόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.