ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κίνηση στους δρόμους – Δείτε σε ποιες περιοχές υπάρχει αυξημένη κυκλοφορία

Σιγά-σιγά ο κόσμος επιστρέφει στην καθημερινότητα του, μετά τη λήξη της καραντίνας και την ολική άρση των όσων μέτρων είχαν ανακοινωθεί. Έτσι, έχουν αρχίσει και δημιουργούνται τα πρώτα προβλήματα κυκλοφορίας, τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίζονται σε τρία σημεία και την αυξημένη κίνηση να κάνει πάλι την εμφάνιση της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρέντη: Πέτρες και...
Κίνηση στους δρόμους – Δείτε σε ποιες περιοχές υπάρχει αυξημένη κυκλοφορία

Σιγά-σιγά ο κόσμος επιστρέφει στην καθημερινότητα του, μετά τη λήξη της καραντίνας και την ολική άρση των όσων μέτρων είχαν ανακοινωθεί.

Έτσι, έχουν αρχίσει και δημιουργούνται τα πρώτα προβλήματα κυκλοφορίας, τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίζονται σε τρία σημεία και την αυξημένη κίνηση να κάνει πάλι την εμφάνιση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρέντη: Πέτρες και δακρυγόνα έξω από το «Μ. Μερκούρη»

Συγκεκριμένα, έντονη κίνηση έχουμε στην έξοδο της Αθηνών – Κορίνθου, αλλά και στην Αθηνών – Λαμίας, ενώ υπομονή θα πρέπει να κάνουν και όσοι οδηγοί θα βρεθούν στη Μεσογείων προς Αθήνα.

Αναλυτικά η κίνηση στους δρόμους:

– Αθήνα: bit.ly/14DcYK8

– Θεσσαλονίκη: bit.ly/1yfiv7q

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κίνηση στους δρόμους – Δείτε σε ποιες περιοχές υπάρχει αυξημένη κυκλοφορία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.