ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικός Τουρισμός 2023: Κλείνει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αιτήσεις!

Οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό φτάνουν στο τέλος τους!
Κοινωνικός Τουρισμός 2023: Κλείνει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αιτήσεις!

Κοινωνικός Τουρισμός 2023: Πολύ κοντά είμαστε πλέον στο κλείσιμο της πλατφόρμας που αφορά τον Κοινωνικό Τουρισμό για φέτος.

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις σήμερα αλλά και αύριο, αφού η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 5 Ιουνίου.

Το άνοιγμα της ήταν φυσικά σταδιακό, με τους δικαιούχους να κάνουν αιτήσεις συγκεκριμένες ημερομηνίες, ανάλογα το ΑΦΜ τους.

Ωστόσο 4 και 5 Ιουνίου, όλα τα ΑΦΜ μπορούν να κάνουν την αίτηση για να επωφεληθούν από όσα προσφέρει.

Δηλαδή 300.000 voucher για διακοπές σε όλη την Ελλάδα.

Κοινωνικός Τουρισμός: Αυτοί είναι οι δικαιούχοι!

  • εργαζόμενοι με εξαρτημένη σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ή
  • ασφαλισμένοι στον e-EΦΚΑ στην επαγγελματική τους κατηγορία με εισφορές υπέρ του κλάδου ανεργίας της ΔΥΠΑ οποτεδήποτε στο διάστημα από 01/01/2022 έως την προηγουμένη της λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ή
  • άνεργοι με συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας τουλάχιστον τριών μηνών κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

Το εισόδημα των δικαιούχων όλων των κατηγοριών δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30.000 ευρώ, εκτός αν πρόκειται για μακροχρόνια ανέργους, οι οποίοι, αν είναι άγαμοι, πρέπει να έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ, έως 24.000 ευρώ, αν είναι έγγαμοι, προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ ανά τέκνο ή, αν είναι μονογονείς έως 27.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ ανά τέκνο, μετά το πρώτο.

Κοινωνικός Τουρισμός: Πώς υποβάλλονται οι αιτήσεις!

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), με τους κωδικούς TAXISnet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/politismos-athletismos-kai-tourismos/tourismos/koinonikos-tourismos

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: Αρχική – Εργασία και ασφάλιση – Αποζημιώσεις και Παροχές – Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού (ΔΥΠΑ).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοινωνικός Τουρισμός 2023: Κλείνει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αιτήσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.