ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικός Τουρισμός: Οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ ζητούν παράταση στην προθεσμία αιτήσεων

Πάνω από 400 χιλιάδες αιτήσεις έχουν γίνει για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού, του ΟΑΕΔ για τη χρονιά 2020-2021. Σύμφωνα με την Αδέσμευτη Φωνή Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ, ζητείται διήμερη παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων που λήγει σήμερα στις 23.59 μμ. Μάλιστα οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ, απέστειλαν επιστολή στον Διοικητή του οργανισμού Σπύρο Πρωτοψάλτη, τονίζοντας...
Κοινωνικός Τουρισμός: Οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ ζητούν παράταση στην προθεσμία αιτήσεων

Πάνω από 400 χιλιάδες αιτήσεις έχουν γίνει για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού, του ΟΑΕΔ για τη χρονιά 2020-2021.

Σύμφωνα με την Αδέσμευτη Φωνή Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ, ζητείται διήμερη παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων που λήγει σήμερα στις 23.59 μμ.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ, απέστειλαν επιστολή στον Διοικητή του οργανισμού Σπύρο Πρωτοψάλτη, τονίζοντας ότι: «μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τις 400.000 αιτήσεις αλλά και ότι αρκετοί δικαιούχοι δεν έχουν προλάβει να υποβάλλουν την σχετική ηλεκτρονική αίτηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Αρνητικά τα πρώτα 250 αποτελέσματα από τα τεστ στα αεροδρόμια

Παράλληλα σημείωσαν ότι η προθεσμία που δόθηκε μίας εβδομάδας δεν ήταν αρκετή, αφού το ενδιαφέρον από τους πολίτες ήταν εξαιρετικά μεγάλο.

Ακόμα προσθέτουν πως δεν υπάρχουν μεγάλες ουρές στα λογιστικά γραφεία από δικαιούχους και ανέργους, που περιμένουν να «ξεκολλήσει» το σύστημα από τις δικαιολογημένες καθυστερήσεις.

«Είναι απαραίτητο να δοθεί παράταση τουλάχιστον δύο ημερών έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι οι δικαιούχοι να καταθέσουν τις αιτήσεις τους» υπογραμμίζουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοινωνικός Τουρισμός: Οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ ζητούν παράταση στην προθεσμία αιτήσεων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.