ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικός Τουρισμός: Πόσες επιταγές ενεργοποιήθηκαν το β’ δεκαπενθήμερο του Ιουλίου

Συνολικά 47.000 επιταγές του προγράμματος σε τουριστικά καταλύματα, ενεργοποιήθηκαν το δεύτερο 15ήμερο του Ιουλίου.
Κοινωνικός Τουρισμός: Πόσες επιταγές ενεργοποιήθηκαν το β’ δεκαπενθήμερο του Ιουλίου

Κοινωνικός Τουρισμός: Συνολικά 47.000 επιταγές του προγράμματος σε τουριστικά καταλύματα, ενεργοποιήθηκαν το δεύτερο 15ήμερο του Ιουλίου.

Παράλληλα, μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ, ενεργοποιήθηκαν και 2.182 επιταγές ακτοπλοϊκής μεταφοράς.

Συνολικά, κατά το 12μηνο διάστημα από 1 Αυγούστου 2020 έως 31 Ιουλίου 2021, 197.175 δικαιούχοι και ωφελούμενοι έκαναν διακοπές σε τουριστικά καταλύματα μέσω κοινωνικού τουρισμού, ενώ ενεργοποιήθηκαν και 21.192 επιταγές ακτοπλοϊκής μεταφοράς.

Ενδεικτικά, οι 3 περιφερειακές ενότητες με τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών σε τουριστικά καταλύματα κατά το διάστημα 16-31 Ιουλίου 2021 είναι η Χαλκιδική, η Εύβοια και η Πιερία.

Υπενθυμίζεται ότι οι διακοπές με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021-2022, μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 31 Ιουλίου 2022 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.

Για αναλυτικές πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, καθώς και πλήρεις οδηγίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης των επιταγών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν εδώ.

 

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών πόλο στα ημιτελικά

Κορονοϊός: Πλησιάζουν τους 200 οι διασωληνωμένοι – Αυτά είναι τα νέα δεδομένα

«Bόμβα» από Παγώνη: Δεν θα σταματήσουν οι μεταλλάξεις!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοινωνικός Τουρισμός: Πόσες επιταγές ενεργοποιήθηκαν το β’ δεκαπενθήμερο του Ιουλίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.