ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυψέλη: 49χρονος κατηγορείται ότι βίασε 11χρονο κοριτσάκι

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 49χρονος που συνελήφθη στην Κυψέλη και κατηγορείται ότι επιχείρησε να βιάσει μια 11χρονη. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μπούσιο, όλα ξεκίνησαν όταν γείτονες άκουσαν τις φωνές της ανήλικης χθες το βράδυ από τα ανοιχτά παράθυρα του διαμερίσματος στην Κυψέλη και κάλεσαν την αστυνομία. Όταν...
Κυψέλη: 49χρονος κατηγορείται ότι βίασε 11χρονο κοριτσάκι

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 49χρονος που συνελήφθη στην Κυψέλη και κατηγορείται ότι επιχείρησε να βιάσει μια 11χρονη.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μπούσιο, όλα ξεκίνησαν όταν γείτονες άκουσαν τις φωνές της ανήλικης χθες το βράδυ από τα ανοιχτά παράθυρα του διαμερίσματος στην Κυψέλη και κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της Κυψέλης χτύπησαν την πόρτα του 49χρονου τρεις φορές. Κάποια στιγμή τους άνοιξε. Τον βρήκαν να φοράει μόνο το εσώρουχό του και να κρατάει στα χέρια του ένα μαχαίρι, ενώ το 11χρονο κοριτσάκι από τον Λίβανο ήταν πραγματικά έντρομο.

Οι αστυνομικοί πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο Τμήμα Ανηλίκων. Εκεί η ανήλικη εξήγησε στους ειδικούς ψυχολόγους ότι είχε δεχτεί επίθεση από τον 49χρονο, υποστηρίζοντας πως έπεσε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει.

Το παιδί έμενε μαζί με τους γονείς του και τον 49χρονο στο ίδιο διαμέρισμα στην Κυψέλη. Ωστόσο εκείνη τη στιγμή οι γονείς της έλειπαν.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί υπό ποιο καθεστώς η οικογένεια από τον Λίβανο έμενε μαζί με τον κατηγορούμενο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση αλλά και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυψέλη: 49χρονος κατηγορείται ότι βίασε 11χρονο κοριτσάκι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.